Welkom bij

The Wheels

Er valt altijd wel iets te beleven op Circuit Zolder en een bezoekje aan Brasserie The Wheels moet je gewoon doen. Je wordt er steeds met een glimlach ontvangen. De typische Vlaamse keuken is er overheerlijk en je kan er proeven van tal van streekgerechten en bieren. Er zijn verschillende activiteiten te doen in de directe omgeving voor het heel gezin. Meer weten...


Wil je op de hoogte blijven van de belevingen op Circuit Zolder? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Heb je een vraag?
Wij bellen je spoedig terug.

sportkamp-paasvakantie-2017-bannerpng

De PlayOnWheels sportkampen zijn er ook dit jaar weer. In de paasvakantie van 11 tot en met 14 april is Circuit Zolder de place to be. Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven

 

happenentrappenjpg

Fietsen door het groen landschap van de Wijers en af en toe stoppen voor een hapje en een drankje. Dat is het concept van de route 'Laveren door het land van 1001 vijvers’ van Happen en Trappen. Dit jaar vertrek je en kom je aan in Taverne Sint-Job. Het hoofdgerecht wordt geserveerd in Brasserie The Wheels.

Ontdek op een sportieve en leuke manier wat de streek van de Wijers te bieden heeft: Een mooi mijnerfgoed, tal van kastelen en een prachtige natuur met maar liefst 1200 vijvers. Een absolute aanrader voor de sportieve genieter!

Reserveer nu online op http://www.happenentrappen.nl.

de-wijers-bannerpng

In het hart van Limburg ligt het land van 1001 vijvers: De Wijers. De grote en kleine waterplassen met honderden watervogels zijn een paradijs voor de echte natuurliefhebber en zorgen voor een adembenemend decor voor de wandelaar en fietser.

Breng ons een bezoekje voor of na één van activiteiten in en rond De Wijers. Een overzicht vind je terug in de activiteiten folder.